Op het gebied van stressmanagement en zelfleiderschap het vogende

De rek is eruit! ‘We voelen ons aangetrokken door crises die er niet toe doen, omdat we in beweging willen blijven. Mensen verwáchten dat we bezig en overwerkt zijn. Het is een statussymbool geworden: als we geen tijd hebben, zijn we belangrijk. Drukte biedt ons een gevoel van veiligheid. Het geeft ons ook een excuus om de echte prioriteiten in ons leven te negeren.’ Herkenbaar en wil je je inefficiënte gedragspatronen doorbreken?

Graag je aandacht voor het volgende boek:

‘Uit je burnout’ is een programma dat je stap voor stap helpt burnout te overwinnen. Carien Karsten heeft een programma ontworpen met tips en oefeningen die het verlammende gevoel van machteloosheid en onzekerheid doorbreken. Aan de hand van praktische oefeningen en voorbeelden uit het dagelijks leven leer je hoe je door de regie in eigen hand te nemen weer met plezier en vol zelfvertrouwen aan de slag gaat. Het programma is eenvoudig te volgen en zal je in staat stellen om:

  • Fysiek er bovenop te komen via een verandering in leefstijl
  • Stress veroorzakende situaties te analyseren en beter te hanteren
  • Te ontdekken wat u leuk vindt, waardoor u meer plezier en energie krijgt
  • Positief denken te gebruiken om moeilijke situaties en lastige mensen aan te kunnen
  • Een gevoel van controle te krijgen over leven en werk
  • Succesvol terug te keren in het arbeidsproces.

Wil je op de hoogte gehouden worden over de thema’s leiderschap, stressmanagement, coaching en verdere ontwikkelingen schrijf je dan in voor de nieuwsflits.