Deze maand extra aandacht voor PERSONAL COACHING

Wat brengt Personal Coaching jou?

Personal Coaching is een tool die jou kan helpen als persoonlijke ondersteuning bij persoonlijke of zakelijke ontwikkeling. Personal Coaching biedt jou de ideale mogelijkheid om de tijd te nemen om individuele vragen en omstandigheden eens nader onder de loep te nemen. Om vervolgens vanuit een verbintenis tussen twee gelijken, de coachingsrelatie, het doel “tegemoet komen aan jouw behoefte” verder te analyseren en verwezenlijken.

Er kunnen tal van redenen zijn waarom de behoefte aan coaching ontstaat. Professionele ondersteuning bij persoonlijke of zakelijke ontwikkeling is in sommige fases van het leven zelf een absolute aanrader.

Om je een idee te geven wanneer Personal Coaching aan de orde kan zijn volgen hieronder een aantal vraagstukken:

  • Hoe kan ik de effectiviteit van mijn leiderschap vergroten?
  • Hoe ontwikkel ik mijn eigen methode van stressmanagement?
  • Hoe vind ik mijn zelfvertrouwen?
  • Hoe leer ik op een respectvolle manier “NEE” zeggen?
  • Op welke wijze kan ik beter omgaan met feedback versus kritiek?
  • Hoe kan ik beter mijn grenzen en behoefte leren aangeven?
  • Hoe kom ik weer op het spoor van mijn persoonlijke kwaliteiten?

Alles begint bij BEWUSTWORDING van jouw behoefte aan ontwikkeling. Stap twee is VERANTWOORDELIJKHEID NEMEN om vervolgens krachtige keuzes te kunnen maken en focus op het gewenste resultaat te kunnen houden!

Wilt u graag een persoonlijk klankbord en eerlijke feedback? Voel je vrij om contact op te nemen voor een vrijblijvend intakegesprek.

Volg je hart en creëer de beste Doorbraak.