Burn-out, stressmanagement en zelfleiderschap.

Wat doet een burn-out met je en wat kun je ervan leren? Hoe komt het dat in onze huidige maatschappij zo veel mensen overbelast en opgebrand raken? Hoe kun je de signalen herkennen en op tijd afstand nemen? Annegreet van Bergen laat zien dat burn-out niet het eind van alles is, maar juist het begin kan zijn van een nieuw leven.

Graag je aandacht voor het volgende boek.

De Lessen van Burn-out is te bestellen via Bol.com

Het boek is aan te raden voor iedereen die burn-out wil voorkomen of die herkenning zoekt bij iemand die het is overkomen. Ook leidinggevenden en hulpverleners kunnen veel leren van de lessen van een (ervarings)deskundige.

Annegreet van Bergen beschrijft haar persoonlijke verhaal over burn-out en het proces van beter worden. Ze slaat niets over: de ontkenning van de symptomen, het ‘instorten’, de rol van haar ouders, een werkende vrouw in een mannenwereld, een moeizame relatie, het overlijden van een vriend, de hulpverleners en de therapieën, de terugval en het langzame, heel langzame herstel. Na elke hoofdstuk volgt een pagina waarin facetten van burn-out worden toegelicht: de symptomen van burn-out, omgaan met stress, evenwicht tussen draagkracht en draaglast, leren ontspannen. Dan wordt duidelijk dat de auteur niet alleen een ervaringsdeskundige is, maar ook een inhoudelijk deskundige.

‘De lessen van burn-out’ leest als een roman. Het is indringend en meeslepend geschreven en roept veel herkenning op. De auteur maakt inzichtelijk waarom mensen te lang doordraven en waarom ze symptomen van overspannenheid niet (willen) zien.

Weten hoe jij jou eigen doorbraak creëert? Volg je hart en neem contact op voor een informatiegesprek.